Spillbart
Trump ser rett på!
Hjem » Verdensnytt » Trump er personifiseringen av en voksen Ralph Wiggum

Trump er personifiseringen av en voksen Ralph Wiggum

Donald Trump, USAs president og avvist ostepop, gjør mye rart, og dette er faktisk for bra å ikke dele. For de som ikke vet det, så hadde USA en solformørkelse i dag. NASA og veldig mange andre har vært veldig flinke med å fortelle folk at de ikke må finne på å se på solformørkelsen direkte, da det kan skade øynene veldig lett og veldig fort. Trump derimot har vel ment at dette er “fake news” og bestemt seg for å se rett på solen, uten beskyttelse..

Trump ser rett på solformørkelsen!

En i stabben måtte faktisk rope “Ikke se!” når han løftet blikket mot solformørkelsen uten briller. Må si at for hver eneste dag som går, minner han meg mer og mer om en rasistisk utgave av en voksen Ralph Wiggum i The Simpsons. Forskjellen er dog at Ralph Wiggum er fantastisk, og en nasjonalskatt, noe Trump aldri vil bli.

Ralph Wiggum

Legg igjen en kommentar

Please Login to comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] deltok i nazitoget. Først kom han med en vag melding om at begge sider var like ille. Jada, Trump (mannen som ser rett på en eklipse). Folk som ønsker å regelrett utslette deler av befolkningen er akkurat det samme som de som […]

Registrer deg på Spillbart!

Er du ikke medlem enda?!
Herregud.. Hva venter du egentlig på?!

Registrer deg nå!